Informatie

Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.

Tijden
De collegereeks vindt plaats op 4 maandagen en 2 dinsdagen van 6 november t/m 18 december 2018 in een collegezaal van Nyenrode.
Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 - 19.30 uur
Tussendoor krijgt u een lichte maaltijd.

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620 AC Breukelen.
Klik hier voor de route.

Inschrijfgeld
• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.195 per persoon, excl. btw.
• Als abonnee van het platform Executive Finance ontvangt u 10% korting en betaalt u € 1.976 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance, een halfjaar-abonnement op het platform Executive Finance, documentatie, koffie/thee en lichte maaltijden.

Trainingen op maat
Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Contact Vakmedianet

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

NBA 18 PE-uren

Gratis abonnement Executive Finance

Inclusief een gratis halfjaarabonnement op het platform Executive Finance

Certificaat

U ontvangt een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance.

Contact

Heeft u vragen over deze collegereeks? Neem gerust contact op met:

Adorée de Marie
Event Coördinator

adoreedemarie@vakmedianet.nl
088 - 58 40 401

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.